Döğerliler

Döğerliler sayfasından

Döğerliler sayfasından

Değerli vatandaşlarımız;
Dünya olarak geçirmiş olduğumuz pandemi süreci tüm insanları etkisi altına almaya devam etmektedir. Yaşanan bu süreçte ülkemiz de bir takım önlemler almış olmakta ve bu önlemler kapsamında gerekenler yapılmaktadır.

Bir kaç defadır kasabamızda meydana gelen olaylardan dolayı vatandaşlarımızda bir panik havası olduğu görülmektedir.
 Öncelikle belirtmek isteriz ki virüs taşımayıp hastaneye acile giden hastalara bazı semptomlar göstermesi sonucunda covid-19 testi yapılmaktadır. Bu testin sonucu 24 saat içinde belli olduğu için de jandarma ekipleri bu kişilerin evlerine giderek evden sonuçlar gelene kadar çıkmamalarını tavsiye etmekte herhangi bir karantina uygulaması yapmamaktadır. 
Bu esnada kulaktan dolma asılsız bilgilerle yayılan söylentilere vatandaşlarımızın kesinlikle itibar etmemelerini, devletimizin uygulamamızı söylemiş olduğu sosyal mesafeye uymasını ve aile ziyaretlerini gerçekleştirmemesini tavsiye etmekteyiz.
Herhangi bir durumda kasabamızda ki yetkili ağızlara sormanızı ve sosyal medyadan ulaşmanızı tavsiye etmekte, sizlere tedbirlere uymaya devam etmenizi önermekteyiz.

Herkese tekrardan iyi bayramlar diler, hayırlı günler dileriz.

Yorumlar 0
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

İlkokul Öğrencileri İçin Servis Kaldıracaktır

27 Aralık pazartesi itibariyle ilkokul öğrencileri için belediyemiz tarafından servis kaldıracaktır. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur.

DEVAMI

Döğerliler Duyuru

Hemşerilerimize duyurular; Döğerliler sayfası olarak yardım amaçlı bağış grubu açmış bulunmaktayız. Grubumuzda her ay 20 tl bağış yapacak gönüllülere ihtiyacımız vardır. Grubumuzda sohbet yasak olup her ayın sonunda hatırlatma mesajı atılacaktır. Ayrıca döğerliler sayfası yöneticileri olarak dernek çalışmalarımız başlamış olup en kısa sürede faaliyete başlayacaktır. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur.      

DEVAMI

Giriş Yap

Puan Tablosu

Sıra İsim Puan
1 Se*** Nu*** 3

Döğer Radyo

Döğer Radyo

Döğer FM

Etkinlik Takvimi

Foto Galeri

Videolar