Döğerliler

Döğer Anadolu İmam Hatip Lisesinde, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Döğer Anadolu İmam Hatip Lisesinde, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Döğer Anadolu İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" nın açılışı Kaymakam Doğukan KOYUNCU, Döğer Belediye Başkanı Mehmet DEMİREL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ASLAN, İhsaniye İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Döğer Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Samet KULANTAŞ, davetli okul ve kurum müdürleri ile okul yönetici, öğretmen ve öğrencilerinin katılımlarıyla yapıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuarda sergilenen projeleri beraberindekilerle birlikte gezen İhsaniye Kaymakamı Doğukan KOYUNCU, öğrencilerle sohbet ederek projeleri hakkında bilgiler aldı ve sergilenen eserleri ilgiyle inceleme ve deneme fırsatı buldu.

Fuar için hazırlanan 21 projenin yer aldığı sergide öğrenciler stantlarında projeleri hakkında bilgiler verdi.
Okul Müdürü Samet KULANTAŞ, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılına katılanlara memnuniyetini dile getirdi. Desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Doğukan KOYUNCU’ya ve protokol üyelerine teşekkür etti.
Kaymakam Doğukan KOYUNCU ve beraberindekiler; serginin ortaya çıkmasında emeği geçen öğrencileri, onları destekleyen ve teşvik eden öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti.

Yorumlar 0
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Döğer Ülkü ocakları aylık toplantısını gerçekleştirdi.

Döğer Ülkü ocakları, Döğer belediye başkanı Mehmet Demirel ve MHP Döğer belde başkanı Seydi Ahmet Karavil’in katılımlarıyla aylık toplantısını gerçekleştirdi.

DEVAMI

26 Şubat 2022 cumartesi günü kasabamızda asker eğlencesi düzenlenecek.

26 Şubat Cumartesi Günü (Yarın) Akşam Saat 19.00’da Kervansarayda Asker Eğlencesi Düzenlenecektir. Asker eğlencesine Tüm Halkımız Davetlidir.

DEVAMI

Giriş Yap

Puan Tablosu

Sıra İsim Puan
1 Se*** Nu*** 3

Döğer Radyo

Döğer Radyo

Döğer FM

Etkinlik Takvimi

Foto Galeri

Videolar